17/11/2022 IDEA DEFINITIVA

 


En el dia d’avui hem elegit la nostra idea definitiva i l'hem desenvolupada. 



Gimcanas Mallorca 


-Dificultat: La dificultat de creació d'aquesta activitat és molt simple ja que només es complicaria un poc trobar el lloc en fer aquesta activitat, per la resta es ser creatius i cercar la máxima diversió dels nostres clients.


-Originalitat i innovació: La nostra idea és molt innovadora i original, ja que en el mercat actual, aquests tipus d’events és molt reduït i amb la nostra idea dona'm un ampli ventall d'opcions per passar una bona estona.


-Relació amb els estudis dels alumnes: La relació amb els estudis és tot, ja que aquestes activitats tracten de dur un grup de gent, saber tractar-los, fer passar un bon dia de diversió als clients, ser originals, fer esport, en definitiva te que veure moltíssim amb els nostres estudis.


-Necessitat que cobreix i problemes que resols: La necessitat que cobreix es la de divertir a la gent de forma saludable i molt divertida, i resol l'avorriment de les persones o el no saber quina activitat fer a un dia en família o grup.


- Qui té el problema: Els nins avorrits de les escoles i instituts de mallorca.


- Qui pagaria per la solució: Les escoles que vulguin reforçar el companyerisme i passar el dematí fent activitats dinàmiques per l’illa. 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

23/02/2023 ODS

15/12/2022 Client Ideal