9/02/2023 Competència i diferenciació

- Avui a classe hem analitzat a la nostra competència i hem dit en que ens diferenciam amb les altres empreses de l'ambit.










COMPETIDOR: Natural Agility


GRANDÀRIA: Natural Agility es una empresa que treballa a nivell autonòmic, amb aquest cas es mouen per les Illes Balears. Ara estan començant la seva empresa i tenen un mínim renom, consten de pocs treballadors i pocs serveis.


QUE VENEN I PREU: Venen un servei per els clients que es basa en fer excursions per el medi natural Balear, Com podrien ser excursions amb BTT i excursions de senderisme. Actualment, la seva única tarifa per als clients es de 20€ per a cada servei.


COM CAPTEN ALS SEUS CLIENTS:  El seu principal mètode per a captar clients es posant un preu assequible per les persones, oferint monitors, creant diferents tàctiques de màrqueting com fer ofertes vistoses, promocionar-se en les xarxes socials  i fer excursions adaptades a totes les edats.


QUE ENS DIFERENCIA DELS NOSTRES COMPETIDORS: La principal diferencia entre aquesta empresa i la nostra és la varietat d’excursions que oferim en tots els àmbits de la natura i l’oferiment de merchandising a les persones que contractin el nostre servei




COMPETIDOR: Dream & Adventure


GRANDÀRIA: No només treball a nivell autonòmic, aquesta empresa treballa arreu del país, tenint establiments a: Madrid, Barcelona, Valencià, Balears, Bilbao, Málaga, Sevilla i Tenerife.


QUE VENEN: Aquesta empresa ven diferentes activitats i serveis per diferents terrenys de l’illa com poden ser: circuits per el casc antic de palma, en el cas de voler fer activitats per ciutat, tir amb arc, senderisme, escalada i rutes amb bicicleta en cas de voler activitats per la muntanya i per a les activitats de platja ofereixen: construccions de balses, piraguïsme, windsurf i esquis aquatics. El preu del que ofereixen depèn de l’activitat i servei que vulguis contractar.


COM CAPTEN ALS SEUS CLIENTS: La seva forma per atreure els clients es oferint un ampli catàleg d’activitats i serveis per arreu de l'illa i també el que fan es demanar-se coses a ells mateixos per així donar solucions a les seves pròpies preguntes. Ex: On estaran les persones abans de fer una activitat?

La seva principal forma de publicitar-se és la seva pàgina web i les xarxes socials com instagram i twitter.



QUE ENS DIFERENCIA DELS COMPETIDORS: Jo crec que el que principalment ens diferencia dels nostres competidors és el baix preu que proposa la nostra empresa, encara que té treballadors de màxim rendiment, i també té un extra ja que a pesar del baix preu oferim merchandising gratuïtament a les persones que ens contractin.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

23/02/2023 ODS

16/02/2023 Buisness Model Canvas